Vakantiehuis Albatros

Albatros

Het vakantiehuis Albatros (maximaal 6 personen) ligt direct achter hoge duinen in een gezellig vakantiepark, 400 meter van het strand van Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee ligt in de kop van Noord-Holland. Het vrijstaand vakantiehuis heeft een tuin rondom (300m2 grond) met 2 terrassen, 1 op het zuiden en 1 op het oosten met een picknicktafel, een windscherm, een barbecue en tuinmeubelen. In de schuur zijn een wasmachine, een bolderwagen, enkele kinderfietsen voor kinderen van 2 tot ongeveer 6 jaar en 2 eenvoudige fietsen voor volwassenen te vinden. De fietsen staan er als extra service. Helaas kunnen wij niet altijd garanderen dat er kleine zaken niet in orde zijn aan de fietsen. Er is een gezellige woonkamer, internet met WIFI, een luxe ingerichte keuken, drie slaapkamers en een ruime badkamer. Tevens is er een separaat toilet. Het vakantiehuis is rustig gelegen en heeft een parkeerplaats op eigen grond. Kortom: ideaal ingericht voor een fijne vakantie.

Woonkamer

In de woonkamer van het vakantiehuis vindt u een open haard, internet, digitale televisie, DVD-speler en radio-CD-speler. Er zijn diverse spellen aanwezig.

Keuken

Om het u in de vakantie zo makkelijk mogelijk te maken is de keuken uitgerust met koelvriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, een combimagnetron en een zeer complete keukeninventaris.

Slaapkamers

Er zijn 3 slaapkamers. Vanuit de woonkamer komt u in een slaapkamer waar een stapelbed (matrassen 90*200) staat alsmede een grote kleerkast. In de woonkamer vindt u een trap naar de 1e verdieping. Vanuit de vide heeft u toegang tot de 2 riante slaapkamers. Een slaapkamer heeft een dubbel bed (2 losse matrassen van 90*200) en de andere slaapkamer heeft 2 losse bedden van 90*200. Een kinderbed en kinderstoel zijn gratis aanwezig. Bedden- en linnegoed kan gehuurd worden op het park of kunt u zelf meenemen (alle dekbedden zijn 1 persoons).

Tuin

Het grondstuk is 300m2 en de bungalow staat vrij. Er is een tuintafel met parasol, minimaal 4 verstelbare stoelen met kussens, diverse vaste tuinstoelen en 2 ligbedden met kussens.

albatroswoon

albatroswoon

albatroswoon2

albatros2