Het park

Bungalowpark "Strandslag Julianadorp" ligt direct aan het strand net achter de duinen van Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee ligt in Noord-Holland. Het is een prettig, rustig en goed verzorgd vakantiepark met waterpartijen, houten bruggen en wandelpaden. Alle voorzieningen liggen op loopafstand. Voor kinderen is er een avontuurlijke waterspeeltuin met strandje.
restaurant In het park is een restaurant met terras dat aan een midgetgolfbaan ligt, twee tennisbanen, een Jeu de Boulesbaan, een kinderboerderij en een grote speelweide waar voetbal, basketbal, volleybal en tafeltennis gespeeld kan worden. Op het park, alsmede op diverse plekken in de omgeving worden skelters, fietsen en bolderkarren verhuurd. Ook kan er op trampolines gesprongen worden. Bij de ingang staat een slagboom die met een chip geopend wordt. Vanaf de ingang van het vakantiepark loopt u direct over de duinen naar de zee. Hier is een gezellige strandtent gevestigd met een gezellige uitstraling. Deze strandtent aan zee is het hele jaar geopend. Bij het parkeerterrein van het park is tevens een WOK-restaurant gevestigd. Honden zijn toegestaan in het park en de vakantiehuizen.
Op loopafstand van het park is een subtropisch zwemparadijs gevestigd. Bij de verhuurservice zijn hiervoor kortingsbonnen verkrijgbaar. Het park is ideaal gelegen voor een mooie vakantie aan zee.

Strandslag Julianadorp is gelegen aan de Zanddijk 11E te Julianadorp.

midgetgolf

Julianadorp

Julianadorp aan Zee maakt deel uit van de gemeente Den Helder en is een ideale badplaats voor het hele gezin. Het strand is ook in de zomermaanden nog niet overvol. U kunt hier op loopafstand van onze bungalow genieten van de zee. Voor alle dagelijkse boodschappen zijn er verschillende winkelcentra. Enkele supermarkten zijn ook op zondagochtend geopend. U vindt er tevens restaurants, banken, artsen een apotheek en een VVV. Alle voorzieningen zijn derhalve aanwezig voor een onbezorgde vakantie. Julianadorp is op 10 autominuten van de boot naar Texel voor een leuk dagje uit.

voetbalveld speeltuin